Prijsvraag Naamgeving Aanbouw Prijsvraag Naamgeving Aanbouw
De nieuwbouw naast de Oude Kerk in Zoetermeer verdient het om een mooie naam te krijgen, en niet door het leven te gaan als ‘de aanbouw’. Het gebouw gaat een belangrijke rol spelen in het toekomstige gebruik van de Oude Kerk. Een passende en anteerbare naam voor breder publiek is daarom gewenst. Het ligt voor de hand om aan een breed publiek te vragen wat zij een goede naam vindt voor de aanbouw. Daarom deze prijsvraag voor een naam!
Iedereen mag één keer meedoen met maximaal drie naamsuggesties, maar niet anoniem want dan ding je niet mee naar de prijs. Een jury nomineert drie namen voor de aanbouw. Tijdens de gemeenteavond in november a.s. kiezen de aanwezige gemeenteleden de definitieve naam voor de aanbouw. Wie wint krijgt de eer dat het pand de door hem of haar voorgestelde naam gaat dragen.

KLIK HIER om de flyer te bekijken voor verdere informatie en hoe je mee kunt doen. De flyers liggen ook in de folderrekken bij de ingangen van de Oude Kerk.

De prijsvraag is een initiatief van:
Anneke en Rob Kroeders!