Aanmeldingsformulier Torenbeklimming
Altijd al de toren eens willen beklimmen? In 2017 is de toren van de Oude Kerk volledig gerestaureerd. Komende maanden is het mogelijk de toren (tegen betaling) te beklimmen. De opbrengst van de beklimmingen komt volledig te gunste van het realiseren van een aanbouw aan de Oude Kerk.

Als bijdrage vragen we €10,- per persoon voor deze beklimming om de gewenste uitbouw aan de Oude Kerk mede te financieren.

Voorafgaande aan de beklimmingen is er koffie en een toelichting met beamer-presentatie over de restauratie van 2017. NB: dit geldt niet voor beklimmingen op open monumentendag, dan wordt  er alleen toelichting in de toren gegeven.

Eerstvolgende beklimming: er zijn op dit moment geen beklimmingen gepland.

Voor groepen van ±10 personen of meer die zich willen aanmelden kunnen we een datum op maat afspreken. Kunt u niet op genoemde data, maar wilt u wel graag een keer naar boven, meld u dan aan met de optie 'andere datum in overleg'.

Let op: de toren van de Oude Kerk heeft steile ladders, een goede conditie is vereist en het beklimmen is geheel op eigen risico. Hoewel deelnemers voor het 'op eigen risico' moeten tekenen houdt de organisatie zich het recht deelname te weigeren indien beklimmen onverantwoord wordt geacht.

Uw voor- en achternaam *
Wat is uw e-mailadres? *
Wanneer wilt u de toren beklimmen? *
Met hoeveel personen wilt u de toren beklimmen? *