Kring Verdieping van je geloof - Wekelijks

Kring Verdieping van je geloof - Wekelijks
Als je gevraagd wordt of je in God gelooft, zeg je ja, maar wat zeg je eigenlijk? Wie is God en wat betekent Hij voor ons? Je zou meer van het geloof willen weten en uit de bron putten, waardoor je jouw geloof sterker kunt maken.

Op deze kring behandelen we een aantal kernen van het geloof: God de Vader, God de Schepper (de zin van ons bestaan), Jezus Christus, Gods liefde, Gods genade, het lijden, de betekenis van Christus’ kruis, zijn opstanding, de leiding van God, de kerk en gemeente-zijn, de toekomst van jou en van de wereld.

De bedoeling is, dat je ontdekt, dat we een God hebben, die met grote letters JA tegen ons heeft gezegd. Misschien kom je gaandeweg tot een verlangen om God van jouw kant met ‘ja’ te antwoorden. Dat zou kunnen uitmonden in een belijdenisdienst. Je wordt er niet toe verplicht, maar als je ernaar toe groeit, is het een mooie stap om te zetten.

Aarzel je, neem gerust contact op. De kring start op 1 november 2017 en komt ca. veertien keer samen in principe op de woensdagavonden van 20.45 - 21.30 uur, raadpleeg hiervoor de agenda van deze website.

Info: ds. Kees Wesdorp, 079-3163454,

terug