RESTAURATIECOMMISSIE DANKBAAR RESTAURATIECOMMISSIE DANKBAAR
De restauratiecommissie heeft afgelopen dinsdag  6 juni na de laatste bouwvergadering ook zelf  voor het laatst vergaderd. Er komt nog wel een opleveringsvergadering. We kunnen terugzien op een fijne onderlinge samenwerking. Ook de vergaderingen en contacten met architect Van Hoogevest en aannemer De Bonth van Hulten zijn prima geweest. En alle medewerkers en leerlingen: het is allemaal fantastisch gegaan! Heel veel dank! De bijgaande foto is van Dammis de Geus. Hij heeft een artikel geschreven dat eind deze week in het Algemeen Dagblad zal verschijnen. Van links naar rechts: Taco Duijf, voorzitter Kerkrentmeesters Oude Kerk, Otto van der Vorm, voorzitter Bouwcommissie, en G. Blom van aannemer De Bonth Van Hulten. Uiteraard hebben nog vele anderen meegewerkt aan het succes van de restauratie, maar bij het bouwtrio lag het brandpunt!.