Grote belangstelling bij het slaan van de 1e paal Grote belangstelling bij het slaan van de 1e paal
Rond 100 personen zijn gisteren, 27 maart, aanwezig geweest om getuige te zijn van het slaan van de 1e paal voor de aanbouw aan de Oude Kerk.

Klik hier voor een (foto)verslag op zoetermeeractief.nl

Na ontvangst met koffie, thee en gebak en een korte toespraak van Roel Wildemans, voorzitter van de stuurgroep, ging het gezelschap naar buiten waar wethouder R. Paalvast rond 16.30 uur de handeling verrichtte.
Daarna volgden in de kerk nog toespraken van Rik Buddenberg, voorzitter van het College van Kerkrentmeesters, Wethouder Robin Paalvast en de aannemer Jeroen Huurman.
Na het genot van een hapje en drankje werd de bijeenkomst afgesloten en kon worden teruggezien op een geslaagde bijeenkomst.