Samenkomsten in de kerk Samenkomsten in de kerk

Update 9-5-2020
Er wordt conform de landelijke richtlijnen invulling gegeven aan het gebruik van de Oude Kerk voor samenkomsten met beperkte hoeveelheden bezoekers.
Op elke vorm van samenkomst in ons kerkgebouw is het protocol van toepassing, zoals hier te lezen.

We mogen met een beperkte groep bezoekers* samen komen in de Oude Kerk. Daarbij geldt uiteraard dat we 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar. Daarnaast worden u en jij verzocht om bij binnenkomst en bij het verlaten van het kerkgebouw, alsmede bij tussentijdse verplaatsingen, een mondkapje te dragen. Op de zitplaats mag het mondkapje af. Wilt u de kerkdiensten bijwonen?
U bent van harte welkom! Meld u dan vooraf aan via ons eigen online reserveringssysteem.

Telefonisch aanmelden kan, als het digitaal niet lukt, bij onze pastoraal contactpersoon Marja van den Boomgaard (06 22512609)

Een verdere toelichting is te vinden in het nieuwsbericht van de voorzitter van onze wijkkerkenraad.

*De maximale groepsgrootte wordt steeds aangepast op de richtlijnen.

Beelduitzendingen
Zolang de coronacrisis voortduurt zal de Oude Kerk zoveel mogelijk diensten uitzenden via een livestream met beeld. Klik hier om de uitzendingen terug te kijken.

Kerkomroep
Alle kerkdiensten zijn zoals gebruikelijk ook te volgen via de kerkomroep.