Samenkomsten in de kerk Samenkomsten in de kerk

Update 8-10-2020
Er wordt nu al geruime tijd conform de landelijke richtlijnen invulling gegeven aan het gebruik van de Oude Kerk voor samenkomsten met beperkte hoeveelheden bezoekers.
Op elke vorm van samenkomst in ons kerkgebouw is het protocol van toepassing, zoals hier te lezen.

We mogen met een beperkte groep van 30 bezoekers* samen komen in de Oude Kerk. Daarbij geldt uiteraard dat we 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar. Daarnaast worden u en jij verzocht om bij binnenkomst en bij het verlaten van het kerkgebouw, alsmede bij tussentijdse verplaatsingen, een mondkapje te dragen. Op de zitplaats mag het mondkapje af. Wilt u de kerkdiensten** bijwonen?
U bent van harte welkom! Meld u dan vooraf aan via ons eigen online reserveringssysteem.

Telefonisch aanmelden kan, als het digitaal niet lukt, bij onze pastoraal contactpersoon Marja van den Boomgaard (06 22512609)

*De maximale groepsgrootte wordt steeds aangepast op de richtlijnen.
**Dit formulier zal ook worden gebruikt voor het bijwonen van centrale activiteiten zoals het Leerhuis, wijkavonden en andere openbare samenkomsten van onze wijkgemeente.