Samenkomsten in de kerk Samenkomsten in de kerk

Update 16-7-2020
Er zal de komende tijd conform de landelijke richtlijnen invulling worden gegeven aan het gebruik van de Oude Kerk voor samenkomsten met beperkte hoeveelheden bezoekers.
Op elke vorm van samenkomst in ons kerkgebouw is het protocol van toepassing, zoals hier te lezen.

Vanaf 1 juli mogen we weer met een grotere groep bezoekers samen komen in de Oude Kerk. Wel moeten we nog steeds 1,5 meter afstand houden van elkaar. Ook moet u zich vooraf aanmelden. Wilt u de kerkdiensten bijwonen? Meld u dan aan via het ons eigen online reserveringssysteem.

U kunt daarbij ook uw kinderen opgeven voor oppas of kindernevendienst. Voor hen hoeft u geen plaatsen te reserveren, maar tijdens de aanmelding wél graag hun namen doorgeven.
Telefonisch aanmelden kan, als het digitaal niet lukt, bij onze pastoraal contactpersoon Marja van den Boomgaard (06 22512609)