Concerten Concerten

In het jaar 2004 werd de Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer opgericht en organiseert sinds die tijd jaarlijks een groot aantal klassieke concertuitvoeringen in de Oude Kerk.

Lunchpauzeconcerten:
Wekelijks (behalve tijdens de zomervakantie) is er op woensdag een lunchpauzeconcert van 12:45 tot 13:15 uur met gemiddeld zo'n 115 bezoekers per concert. De lunchpauzeconcerten zijn gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus ter bestrijding van de onkosten.

Orgel-/Ensembleconcerten:
Jaarlijks zijn er op donderdagavonden ca. 10 orgel- of ensembleconcerten. Aanvang 20:00 uur en in de pauze wordt gratis koffie of thee aangeboden. Voor de orgel- en ensembleconcerten gelden toegangsprijzen.

Op ad-hoc basis worden er speciale concerten georganiseerd.

Alle concerten worden gegeven door ervaren professionele musici en ensembles uit binnen- en buitenland. Ook krijgt aankomend jong talent de kans om zich te laten horen.

Voor informatie over de concertagenda, toegangsprijzen en verdere informatie wordt verwezen naar de website van de stichting: www.concertenzoetermeer.nl