zondag 14 februari 2021

Oude Kerk
Tijdstip:

Avondmuziek ‘Nieuwe kracht’
Zondagavond 14 februari zenden we vanuit de Oude Kerk weer een Avondmuziek uit, de eerste in een serie van drie in het voorjaar, met als vertrekpunt steeds een Psalm.
Het thema van de komende Avondmuziek is ‘Nieuwe kracht’, ingegeven door Psalm 23 en Johannes 10. Schriftlezingen en gebeden worden instrumentaal en vocaal afgewisseld.

Medewerking is er van cantor-organist Ronald de Jong op orgel, klavecimbel en vleugel, Deborah Thoen-de Jong op viool en de liturg is ds. Kees Wesdorp. Met dank aan de technici die de livestream mogelijk maken.

De pdf van de liturgie en de link naar de beelduitzending vindt u op 14 februari op onze website.
Beleef het mee, vanaf 18.30 uur!

Avonddienst via Kerkomroep en YouTube mee te beleven. Blijf thuis - zondag 14 februari 2021 - 18:30 uur
Bijzonderheden: Avondmuziek (online)
Kerkelijk jaar: 6e zondag na Epifanie
Liturgische kleur: Groen
Voorganger: ds. C.H. Wesdorp
Dienst bijwonen: Niet mogelijk
Ouderlingen: Marja v.d. Boomgaard
Jan-Kees Vos
Diakenen: Eric Caspers, Toos Hagers
Organist: Ronald de Jong
Koster: Emma Landlust
1e Collecte: Kosten Avondmuziek
Bussen bij de uitgang: Restauratie Oude Kerk
Nevendiensten: Er is geen kinderoppas of
nevendienst gedurende deze
avondmuziek
Live luisteren / kijken: Live mee te luisteren via de kerkomroep, en via de livestream op YouTube.