Aanmeldingsformulier Torenbeklimming 
Altijd al de toren eens willen beklimmen? In 2017 is de toren van de Oude Kerk volledig gerestaureerd. Komende maanden is het mogelijk de toren (tegen betaling) te beklimmen. De opbrengst van de beklimmingen komt volledig te gunste van het realiseren van een aanbouw aan de Oude Kerk.

Als bijdrage vragen we €10,- per persoon voor deze beklimming om de gewenste uitbouw aan de Oude Kerk mede te financieren.

Vermeldingswaardig hierbij is dat De PKN (Protestantse Kerk in Nederland) voor deze aanbouw een verdubbelaar inzet: voor iedere euro die u/jij geeft voor de beklimming  legt de PKN er een euro bij!

Voorafgaande aan de beklimmingen is er koffie en een toelichting met beamer-presentatie over de restauratie van 2017. 

Eerstvolgende beklimmingen zijn op zaterdag 13 april.

Voor groepen van ±10 personen of meer die zich willen aanmelden kunnen we een datum op maat afspreken. Kunt u niet op genoemde data, maar wilt u wel graag een keer naar boven, meld u dan aan met de optie 'andere datum in overleg'. 

Let op: de toren van de Oude Kerk heeft steile ladders, een goede conditie is vereist en het beklimmen is geheel op eigen risico. Hoewel deelnemers voor het 'op eigen risico' moeten tekenen houdt de organisatie zich het recht deelname te weigeren indien beklimmen onverantwoord wordt geacht.  
 

Uw voor- en achternaam *   
Wat is uw e-mailadres? *   
Wanneer wilt u de toren beklimmen? *   
Met hoeveel personen wilt u de toren beklimmen? *   
Ruimte voor vragen of opmerkingen