Jonge Kerk Jonge Kerk

JONGE KERK.

Ben je tussen de 12 en 16 jaar dan kun je eens per 6 weken op zondagmorgen naar de JONGE KERK. Nog nooit geweest? Kom een keer mee. Je bent van harte welkom.

Op welke zondagen is er Jonge Kerk?
Je kunt de agenda op deze website altijd raadplegen.

Waar houden we Jonge Kerk?
De Jonge Kerk wordt gehouden in ons wijkgebouw Dorpsstraat 57 (direct tegenover de Oude Kerk).

Wat doen we in de Jonge Kerk?
Wij, de leiding, proberen een actueel onderwerp voor jullie voor te bereiden. Een lastige taak dat wel, maar samen met jullie komen wij daar aardig uit, want vervolgens wisselen we er met jullie van gedachten over. Om eens wat te noemen: pesten op school, hoe kijk je daar tegen aan en hoe ga je daar vanuit ons christelijk geloof mee om. Wat betekent geloven voor jou? Andere geloven en het christendom. Gaan sport en geloof samen? Zinloos geweld. Wel een iets van Gods aanwezigheid gemerkt in je eigen leven? Examen doen, een beproeving. Werd Jezus ook beproefd? En wie weet pik je, na al die discussies, nog eens wat op van de preek van de dominee.

Voor vragen of informatie, mail naar Jan Bos: