Startzondag 12 september Startzondag 12 september
Gezinsdienst om 10:00 uur
Activiteiten voor kinderen en jongeren v.a. 11:30 uur
Lunch voor iedereen

We starten het nieuwe seizoen op 12 september middels een gezinsdienst voor jong en oud met als thema ‘Van U is de toekomst’. Aansluitend op de dienst worden er diverse activiteiten georganiseerd in en om de Oude Kerk waarbij volop gelegenheid is om elkaar te ontmoeten.

Wat is er te doen?
Speciaal voor jongeren is er een interactieve game ‘Time travel to the future’.

Voor kinderen is er een knutseltafel, zijn er leuke spellen en is er voor hen de mogelijkheid om je professioneel te laten schminken.

Rond het middaguur lunchen we met elkaar, van jong tot oud. U kunt zich hiervoor aanmelden via dit formulier*.
Van harte welkom! 

(let op, als je ook bij de startdienst aanwezig bent, registreer je dit hier)
Telefonisch aanmelden kan, als het digitaal niet lukt, bij onze pastoraal contactpersoon Marja van den Boomgaard (06 22512609)

In verband met de nog steeds geldende coronamaatregelen vinden alle activiteiten zoveel mogelijk buiten plaats en met inachtneming van de 1,5 meter afstand ten opzichte van elkaar. Tevens is er een maximum aantal deelnemers vastgesteld om het veilig en verantwoord te houden. 

*i.v.m. een storing in het aanmeldsysteem zijn de reserveringen die tot 7 sept 13:00 uur zijn vastgelegd niet goed opgeslagen. Heeft u zich voor 7 september al aangemeld voor de lunch? Doet u dit dan voor alle zekerheid opnieuw.
terug