Samenkomsten in de kerk

Update 14-12-2021
De persconferentie van 14 december jl. leidt tot een aantal aanpassingen in de werkwijze die vanaf 26 november reeds door ons wordt gehanteerd.

Geldende coronamaatregelen
Naar aanleiding van de besluitvorming van het kabinet en het oplopende aantal besmettingen zijn we genoodzaakt de coronamaatregelen rond onze kerkdiensten als volgt te hanteren. Allereerst geldt weer de verplichte maatregel om 1,5 meter afstand te houden. Alle vakken in de kerk zijn daarom weer op 1,5 meter gezet en u wordt verzocht twee stoelen afstand te bewaren ten opzichte van mensen uit een ander huishouden.

Daarnaast vragen we u om bij binnenkomst, na afloop van de dienst en bij verplaatsing een mondkapje te dragen, op de zitplaats mag het af. Collectezakken zullen niet meer worden doorgegeven, deze staan weer opgesteld in het portaal onder de toren.

De kerstnachtdienst en de dienst op oudejaarsavond worden dit jaar geheel online gehouden en zijn alleen via de livestream of kerkomroep te volgen.

Koffiedrinken en andere sociale activiteiten
Na een aantal gezellige ontmoetingen in de afgelopen weken moeten we de ‘sociale’ activiteiten, zoals het koffiedrinken na afloop van de dienst, het inloophuis en Xieje, tijdelijk weer stopzetten, in elk geval t/m 14 januari. We betreuren ten zeerste dat we nu weer een aantal stappen terug moeten zetten, maar hopen en bidden dat deze periode van zo'n kort mogelijke duur zal zijn.

Beelduitzendingen en kerkbezoek
Kerkdiensten worden uitgezonden met beeld en geluid. Klik hier om de uitzendingen terug te kijken.

Kerkomroep
Alle kerkdiensten zijn zoals gebruikelijk ook te volgen via de kerkomroep.

Open Kerk

vr 21 jan 2022 om 14:00