AANMELDINGSFORMULIER
Koffieconcert op zaterdag 9 maart 2019

Op zaterdag 9 maart a.s., van 10.00-11.30 uur, zal er een speciaal koffieconcert worden gegeven in de Oude Kerk. Onder het genot van een door de organisatie aangeboden kopje koffie met een traktatie kunt u genieten van een prachtig klassiek concert ten bate van de Aanbouw Oude Kerk. De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan de te realiseren aanbouw aan kerk.

Aan dit concert wordt belangeloos medewerking verleend door:
- Dante Jongerius, blokfluit
- Kees Wesdorp, piano
- Christelijk Vocaal Ensemble Cantica o.l.v. Johan van Oeveren
- Ronald de Jong, orgel en klavecimbel

Er wordt een muzikaal zeer gevarieerd programma ten gehore worden gebracht, in de voor deze gelegenheid sfeervol ingerichte Oude Kerk.

U bent allen van harte welkom!
Om te weten op hoeveel bezoekers we ongeveer kunnen rekenen wordt het zeer op prijs gesteld als u toegangskaarten bestelt via de website oudekerkgemeente.nl, op de homepage staat een linkje naar het aanmeldingsformulier.

De toegangsprijs van dit unieke concert bedraagt € 10,00 per persoon, maar het staat u natuurlijk vrij om meer te geven als bijdrage voor de aanbouw. De opbrengst telt mee voor de PKN-verdubbelaar.

Wilt u het bedrag van de bestelde toegangskaarten a.u.b. overmaken naar onderstaand bankrekeningnummer:
t.n.v.: SKG Protestantse Gemeente Zoetermeer inz. Wijk 1
o.v.v.: Koffieconcert 9 maart

Uiteraard bent u ook welkom zonder aanmelding vooraf, u kunt dan uw toegangskaart betalen bij de binnenkomst in de kerk.
Het benefiet-koffieconcert is een initiatief van Ronald de Jong met hulp van de Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer en vrijwilligers van de Oude Kerk. Voor meer informatie kunt u bellen met Ronald de Jong: mobiel 06 42 000 213

Wilt u onderstaand aanmeldingsformulier a.u.b. volledig invullen?!

Velden met een * moeten altijd worden ingevuld!

Uw naam (voorletters + achternaam) *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnummer (niet verplicht)
Aantal toegangskaarten voor het koffieconcert (€ 10,00 per kaart/p.p.) *