Kidsclub Sabadó Fiësta

Kidsclub Sabadó Fiësta

Regelmatig is er Kidsclub Sabado op zaterdagavond van 19.00-20.30 uur in 't Hoekje (Dorpsstraat 57 te Zoetermeer). 
Zit je in basisschool groep 5 t/m 8, kom dan gezellig meedoen met knutselen, spelletjes, film kijken en andere leuke activiteiten. 
Willeke en Sandra heten je dit sezoen van harte welkom op 10/10; 14/11; 12/12; 30/01; 12/03; 30/04; 11/06


Wat wij deden op eerdere clubavonden: 

- Club op 20 september 2014
We hebben ons vermaakt met het doen van proefjes: rookbommen gemaakt, een verdwijntruc, bananensplit en andere leuke thuisproeven.

- Club op 10 mei 2014
Op de 10-de willen wij met elkaar gaan koken en het natuurlijk zelf opeten. In verschillende groepjes willen wij een aantal gerechten maken. Voor deze club wordt de tijd iets veranderd, omdat we anders zo'n honger krijgen. Daarom beginnen we om 18.00 uur en eindigen we rond 19.30/19.45 u. Voor de onkosten vragen we €2,50 p.p. en voor de boodschappen is het fijn als je je even opgeeft bij de leiding. Komen jullie allemaal lekker koken?

- Club op 19 april 2014
De avond voor Pasen hebben wij met elkaar kijken naar de BBC- verfilming van Narnia, het beloofde land achter de kleerkast van C.S. Lewis. Dit verhaal heeft parallellen met de verhalen van Jezus. 
Vanaf 19.00 uur stond de pocorn klaar  en we hebben heerlijk op kussens en zitzakken languit naar de film liggen kijken. Om de foto's te bekijken: KLIK HIER.
Naderhand hebben wij met elkaar er nog over gesproken. Het riep nl. best wel vragen over het geloof op.

- Club op 15 maart 2014
Op zaterdag 15 maart hebben we leuke dingen gemaakt met figuurzagen. sommige kinderen hebben puzzels gemaakt, andere de letter van hun naam. Het was hard werken, maar het was een succes. Voor het bekijken van de foto's: KLIK HIER.

- Club op 18 januari 2014
In het kader van de winter (die er niet echt is) hebben wij dingen voor vogels gemaakt. Een vogelhuisje met pindaslingers en vetbollen. Aan het begin en als afsluiting hebben wij een aantal kringspellen gedaan. Als start het spel de fruitschaal, waarbij we vreselijk hebben moeten lachen. Als afsluiting het spannende krantenmeppertje. Even lekker gek doen met elkaar. De eerste namen voor de club zijn genoemd. Wij hopen dat er nog meer komen en alle kinderen een naam bedenken. Zodra wij ze allemaal weten, gaan we stemmen. de meeste stemmen gelden natuurlijk en de naambedenker krijgt een prijsje. Dus allemaal nog even goed nadenken. het moet natuurlijk een naam zijn die wel bij onze zaterdagavondclub past. Doe je best.

- Sinterklaasspelletjes op de allereerste clubavond december 2013
De allereerste clubavond was heel gezellig. Naast een heleboel Sinterklaaslekkers stonden er ook een aantal Sinterklaasspelletjes klaar. Zo was er een soort ganzenbord-/slangen- en laddersspel, Sint & Co, de Sinterklaasversie van Party & Co, domino en memorie en natuurlijk speculaasversieren. De jongens hebben een wedstrijd gedaan wie de hoogste toren kon maken. We sloten af met Sinterklaasbingo. Iedereen ging naar huis met een cadeautje.

Het was erg leuk. Tot de volgende keer!
Om de foto's te bekijken: KLIK HIER.
terug