Samenkomsten in de kerk Samenkomsten in de kerk

Update 16-7-2020
Er zal de komende tijd conform de landelijke richtlijnen invulling worden gegeven aan het gebruik van de Oude Kerk voor samenkomsten met beperkte hoeveelheden bezoekers.
Op elke vorm van samenkomst in ons kerkgebouw is het protocol van toepassing, zoals hier te lezen.

Vanaf 1 juli mogen we weer met een grotere groep bezoekers samen komen in de Oude Kerk. Wel moeten we nog steeds 1,5 meter afstand houden van elkaar. Ook moet u zich vooraf aanmelden. Wilt u de kerkdiensten bijwonen? Meld u dan aan via het ons eigen online reserveringssysteem.

U kunt daarbij ook uw kinderen opgeven voor oppas of kindernevendienst. Voor hen hoeft u geen plaatsen te reserveren, maar tijdens de aanmelding wél graag hun namen doorgeven.
Telefonisch aanmelden kan, als het digitaal niet lukt, bij onze pastoraal contactpersoon Marja van den Boomgaard (06 22512609)

Open kerk vrijdagmiddag Open kerk vrijdagmiddag
In de maanden juli en augustus is de Oude Kerk iedere vrijdagmiddag open van 14:00 tot 16:00 uur. Om zomaar even binnen te lopen, voor een persoonlijk gebed misschien, of voor een weldadig moment van rust aan het begin van het weekend. Weet u welkom!

Video Overdenkingen Video Overdenkingen
In tijden van de corona crisis overbruggen we de afstand van de kerk naar huis door middel van diverse video's met daarin een bijdrage van ds. Kees Wesdorp e/a.

Video overdenking 10 augustus 2020
De vrucht van de Geest: vrede

Er staan meerdere video overdenkingen online, klik hier om deze te bekijken.

Welkom bij onze Kerk(omroep)diensten Welkom bij onze Kerk(omroep)diensten
Update 16-7-2020
Wekelijks zullen er kerkdiensten verzorgd worden met beeld en geluid en beperkte mogelijkheden voor het bezoeken van de dienst.

Beelduitzendingen
Zolang de coronacrisis voortduurt zal de Oude Kerk zoveel mogelijk diensten uitzenden via een livestream met beeld. Klik hier om de uitzendingen terug te kijken.

Kerkomroep
De kerkdiensten zijn zoals gebruikelijk ook te volgen via de kerkomroep. Meer informatie:
lees hier verder.

Preken nalezen
Diverse preken van ds. Kees Wesdorp zijn op deze website te vinden: naar de preken

De collectes

Om dienstbaar te kunnen blijven en omdat we beperkt kunnen collecteren in de eredienst vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen. We doen dat in het volle besef van onzekerheden bij gemeenteleden, ook op financieel gebied. Door te klikken op de collectezak wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via ideal overmaken naar de Oude Kerk (Wijk 1). U krijgt dan gelegenheid bij te dragen ter ondersteuning van de eredienst en/of voor de diaconie.

Wanneer u de kerkgeld app heeft, dan kunt u ook de QR-code scannen.

U kunt uw bijdrage ook overmaken op één van onze rekeningen:
Diaconie: NL62 RABO 037 374 1685 tnv Diaconie PGZ Oude Kerk
Kerk: NL40 RABO 037 373 3739 tnv Prot. Gem. Zoetermeer inz. Wijk 1 onder vermelding van Wijkwerk of: Eredienst