WELKOM OP ONZE WEBSITE WELKOM OP ONZE WEBSITE

Wij heten u welkom op de website van de Hervormde Wijkgemeente Oude Kerk. Wij maken deel uit van de Protestantse Gemeente Zoetermeer.

Via deze website informeren wij u graag over wie wij zijn en wat wij doen als onderdeel van de Gemeente van Christus. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze kerkdiensten. Dat geldt ook voor jeugd en jonge gezinnen.

Onze deuren staan voor u open, iedere zondag om 10.00 uur!

Koffieconcert zaterdag 9 maart 2019 Koffieconcert zaterdag 9 maart 2019

Op zaterdag 9 maart a.s., van 10.00-11.30 uur, zal er een speciaal koffieconcert worden gegeven in de Oude Kerk. Onder het genot van een door de organisatie aangeboden kopje koffie met een traktatie kunt u genieten van een prachtig klassiek concert ten bate van de Aanbouw Oude Kerk. De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan de te realiseren aanbouw aan kerk.

Aan dit concert wordt belangeloos medewerking verleend door:

- Dante Jongerius, blokfluit
- Kees Wesdorp, piano
- Christelijk Vocaal Ensemble Cantica o.l.v. Johan van Oeveren
- Ronald de Jong, orgel en klavecimbel

U bent allen van harte welkom!

Klik op de knop 'aanmelden' om alvast kaarten te bestellen.

Project Aanbouw Oude Kerk Project Aanbouw Oude Kerk

Onze wijkgemeente heeft een plan ontwikkeld dat voorziet in de bouw van een aanbouw waarmee de Oude Kerk een functieverbreding zal krijgen.

Klik hier om alles te lezen over de voortgang en acties die worden georganiseerd om de financiering te verwerven.

Interviews bekijken Interviews bekijken

Bekijk nu de interviews waarin onze kerkenraadsleden iets vertellen over hun ambt!

Klik hier om naar de filmfragmenten te gaan