WELKOM OP ONZE WEBSITE WELKOM OP ONZE WEBSITE
Wij heten u welkom op de website van de Protestantse Wijkgemeente Oude Kerk. Wij maken deel uit van de Protestantse Gemeente Zoetermeer.

Via deze website informeren wij u graag over wie wij zijn en wat wij doen als onderdeel van de Gemeente van Christus. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze kerkdiensten. Dat geldt ook voor jeugd en jonge gezinnen. 

Onze deuren staan voor u open, iedere zondag om 10.00 uur! 
 
Project Aanbouw Oude Kerk Project Aanbouw Oude Kerk
BOnze wijkgemeente heeft een plan ontwikkeld dat voorziet in een aanbouw waarmee de Oude Kerk een functieverbreding zal krijgen. 


Klik hier om alles te lezen over de voortgang en acties die worden georganiseerd om de financiering te verwerven. De bouw vordert gestaag en ligt zelf iets voor op de planning, het dak is gesloten, de ramen op de verdieping zijn geplaatst en er wordt binnen hard gewerkt aan het plaatsen van kozijnen en wanden. 

Prijsvraag naamgeving Aanbouw Oude Kerk
De aanbouw van de Oude Kerk verdient een mooie naam, daarom wordt er een prijsvraag gehouden. KLIK HIER voor verdere informatie en hoe je mee kunt doen.
 
Interviews bekijken Interviews bekijken
Bekijk nu de interviews waarin onze kerkenraadsleden iets vertellen over hun ambt. Klik hier om naar de filmfragmenten te gaan