Welkom bij onze Kerk(omroep)diensten Welkom bij onze Kerk(omroep)diensten
Update 8-10-2020
Wekelijks zullen er kerkdiensten verzorgd worden met beeld en geluid en beperkte mogelijkheden voor het bezoeken van de dienst.

Beelduitzendingen
Zolang de coronacrisis voortduurt zal de Oude Kerk zoveel mogelijk diensten uitzenden via een livestream met beeld. Klik hier om de uitzendingen terug te kijken.

Kerkomroep
De kerkdiensten zijn zoals gebruikelijk ook te volgen via de kerkomroep. Meer informatie:
lees hier verder.

Preken nalezen
Diverse preken van ds. Kees Wesdorp zijn op deze website te vinden: naar de preken

De collectes

Om dienstbaar te kunnen blijven en omdat we beperkt kunnen collecteren in de eredienst vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen. We doen dat in het volle besef van onzekerheden bij gemeenteleden, ook op financieel gebied. Door te klikken op de collectezak wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via ideal overmaken naar de Oude Kerk (Wijk 1). U krijgt dan gelegenheid bij te dragen ter ondersteuning van de eredienst en/of voor de diaconie.

Wanneer u de kerkgeld app heeft, dan kunt u ook de QR-code scannen.

U kunt uw bijdrage ook overmaken op één van onze rekeningen:
Diaconie: NL62 RABO 037 374 1685 tnv Diaconie PGZ Oude Kerk
Kerk: NL40 RABO 037 373 3739 tnv Prot. Gem. Zoetermeer inz. Wijk 1 onder vermelding van Wijkwerk of: Eredienst