Welkom bij onze Kerkomroepdiensten Welkom bij onze Kerkomroepdiensten
Update 27-3-2020
In navolging van de richtlijn van de landelijke PKN en het RIVM zijn gewone kerkdiensten afgelast. Tot 1 juni zullen er wekelijks kerkomroepdiensten verzorgd worden. Kringwerk en vrijwel alle bijeenkomsten zijn voorlopig gestopt (zie agenda).  Meer informatie over kerkomroep.nl en wat te doen bij verbindingsproblemen: lees hier verder.

De collectes

Om dienstbaar te kunnen blijven en omdat we niet kunnen collecteren in de eredienst vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen. We doen dat in het volle besef van onzekerheden bij gemeenteleden, ook op financieel gebied. Door te klikken op de collectezak wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via ideal overmaken naar de Oude Kerk (Wijk 1). U krijgt dan gelegenheid bij te dragen ter ondersteuning van de eredienst en/of voor de diaconie.

Wanneer u de kerkgeld app heeft, dan kunt u ook de QR-code scannen.

U kunt uw bijdrage ook overmaken op één van onze rekeningen:
Diaconie: NL62 RABO 037 374 1685 tnv Diaconie PGZ Oude Kerk
Kerk: NL40 RABO 037 373 3739 tnv Prot. Gem. Zoetermeer inz. Wijk 1 onder vermelding van Wijkwerk of: Eredienst
U kunt ook uw collecte opsparen totdat we weer een gewone dienst kunnen vieren.

In de 40-dagentijd bevelen we van harte de diaconale collecte aan van Kerk in Actie. Hier kunt u via ideal bijdragen.
Dank u wel.