High-Tea ten bate van de aanbouw

Nagenieten van het slaan van de eerste paal voor de aanbouw op woensdag 27 maart?

Zaterdag 6 april willen we onder het genot van koffie, thee en een drankje, met daarbij de nodige zoete en hartige versnaperingen vooruitkijken naar een nieuwe fase in de geschiedenis van de Oude Kerk.
Tevens is het doel hierbij de aanbouw financieel te sponsoren, en met de verdubbelingsactie is uw bijdrage 2x zoveel waard.
Er kan ook worden bijgedragen door zelf iets mee te nemen voor het buffet, wilt u een salade maken, broodjes of koek bakken, of iets anders lekkers, dan kunt u dat aangeven op het bord in het torenportaal van de kerk, of vul onderstaand formulier in, of geef het door aan Marijke Huurman - Tel: 079-3315390.

• Waar: Het zal plaatsvinden in wijkgebouw Dorpsstraat 57
  • Wanneer: Zaterdag 6 april 2019
  • Hoe laat: van 16.00 uur tot 19.00 uur
  • Kosten: vanaf € 7,50 per persoon, een hogere bijdrage is welkom
Vul onderstaand formulier in om u op te geven.

Naam *
Aantal personen dat ik wil aanmelden: *
Wat ik mee neem voor het buffet (optioneel):
Mijn e-mailadres: *