‘High Wine’ - Nieuwjaars sponsoractie t.b.v. De Herberg - zaterdag 18 jan. 16.30-19.30 uur

onder het genot van koffie, thee en een drankje, met daarbij de nodige zoete en hartige versnaperingen vooruit- genieten van het vooruitzicht naar het in gebruik nemen van De Herberg, een nieuwe fase in de geschiedenis van de Oude Kerk. Dat doen we op zaterdag 18 januari met een ‘High Wine’
Komt  u / jij ook?
De sponsor bijdrage is €7,50 per persoon, maar een hogere bijdrage is welkom. Er kan ook worden bijgedragen door zelf iets mee te nemen aan versnaperingen, wilt u een hapjes maken, koek bakken, hartige taart  of een salade of iets anders lekkers, dan kunt u dat onder toren aangeven op het bord, of vul onderstaand formulier in.
Wij hopen op veel belangstelling en een hoge opbrengst.

• Waar: Het zal plaatsvinden in en rond De Herberg (Oude Kerk)
  • Wanneer: Zaterdag 18 januari 2020
  • Hoe laat: 16.30 tot 19.30 uur
  • Kosten: minimale bijdrage € 7,50 pp
Vul onderstaand formulier in om u op te geven, opgeven is niet verplicht, wel handig.

Naam *
Aantal personen dat ik wil aanmelden: *
Wat ik mee neem voor het buffet (optioneel):
Mijn e-mailadres (optioneel):