Aanmelding avondmaalsvieringen kinderen en jongeren Aanmelding avondmaalsvieringen kinderen en jongeren

Op de woensdag en de donderdag voorafgaand aan Pasen, 12 en 13 april a.s., wordt er in de Oude Kerkgemeente een speciale avondmaalsviering gehouden voor jongeren en kinderen met hun ouders. Ds. Kees Wesdorp gaat tijdens deze viering voor. Binnen een grotere broodmaaltijd wordt het Heilig Avondmaal gevierd. Op deze manier wordt door onze jeugd op een ontspannen wijze  kennis gemaakt met dit sacrament. Het zijn altijd weer bijzondere en rijke momenten om mee te maken. De vieringen vinden plaats in het koor van de Oude Kerk tussen 18:00-20:00 uur. Aanmelden kan via de diaconie, middels het inschrijvingsformulier die separaat wordt verstuurd.  Geen uitnodiging ontvangen? Klik hier om hem te downloaden!