Inloophuis - Wekelijks Inloophuis - Wekelijks

Iedere dinsdagochtend van 10.00 - 12.00 uur is het Wijkgebouw Dorpsstraat 57 open als inloophuis. Twee gastvrouwen/heren zijn aanwezig om er gewoon "te zijn" voor wie er dan ook maar binnenkomt, een luisterend oor te bieden, mensen met elkaar in contact te brengen. Misschien mensen die in de Dorpsstraat lopen te winkelen of zo maar mensen die "om een praatje verlegen zitten", mensen uit de buurt. Wellicht ook mensen uit onze eigen gemeente.

Onder het motto: “niets moet, alles mag” zijn er tijdschriften om te lezen, kan men een spelletje doen, of onder het genot van een kopje koffie/ thee gezellig een praatje te maken. De Oude Kerk Gemeente richt zich (ook) op deze manier naar buiten en wil zo een open kerk zijn in de eigen wijk.

Wilt u af en toe gastheer of gastvrouw zijn, dan kunt u zich melden bij één van de vrijwilligers tijdens het inloophuis of per mail: